Oost Best Food

Toen in de zomer van 2015 de food festival markt ontplofte zette Elsbeth het oorspronkelijke idee voor het Oost Best Food Fest even in de ijskast.

Omdat Elsbeth toch graag "iets met eten" wilde doen, lanceerde ze begin december 2015 Oost Best Food en Oost best Food Fans (facebookpagina). Op dit online platform verzamelen we al het nieuws, alle verhalen van ondernemers, recepten, kennis over eten en de beste adressen in de regio Zwolle in samenwerking met groeiende club innovatieve food ondernemers, experts, boeren, tekstschrijvers en fotografen. Inmiddels zijn er nieuwe ideeën om behalve online ook offline dingen te organiseren

Hinkstapsprong

Elsbeth organiseert in 2013 samen met Hugo Geurtse vanuit hun gezamenlijke initiatief Hinkstapsprong een werkweek voor ondernemers in Zuid-Frankrijk.

Wanneer je ontdekt dat je dezelfde ideeën hebt én goed kunt samenwerken, ontstaan er snel hele mooie dingen. Zo ging dat ook toen Hugo en Elsbeth elkaar bij Droom van Zwolle tegenkwamen. Als snel ontstond het idee om een werkweek voor en met ondernemers die toe zijn aan een volgende stap te organiseren. En zo geschiedde.. Met een prachtig werkboek en een heerlijke week met geweldige momenten, uitgewerkte business plannen en inzichten als resultaat. Een week om nooit te vergeten!

Hanzelab

Hanzelab is een multidisciplinair netwerk van inmiddels 150 Zwollenaren die regelmatig vrijwillig hun kennis en ideeën delen tijdens brainstorms

In 2011 richtte Elsbeth samen met Henk Boshove stichting Hanzelab op: een denktank van ondernemers voor Zwolle. Eind 2015 droegen ze het stokje over aan een nieuw bestuur en schreven ze een boekje waarin het gedachtegoed van Hanzelab is vastgelegd. Nog steeds komt Hanzelab regelmatig bij elkaar om samen te werken aan vragenstukken van Zwolse organisaties en goede doelen

FoodWeLove levert iedere maand een box met ambachtelijke food producten en delicatessen

FoodWeLove levert iedere maand een box met ambachtelijke food producten en delicatessen

Elsbeth haar talent voor teksten en trends werd opgepikt door FoodWeLove. Een jaar lang schreef Elsbeth als trendwatcher van FoodWeLove voor Oost Nederland blogs over nieuwe food producten en concepten.

Met een hoofd vol ideeën en een wereld vol kansen ontwikkelen we ook regelmatig zelf concepten